obs De Octopus Eenrum

Pers- en mediaberichten

KindCentrum Eenrum is al een aantal keren in de pers geweest. Klik hieronder voor de berichten.

Persberichten.


---------------------------------------------
Wilt u weten hoe een IKC er uit kan zien dan kunt u klikken op deze link. Dit is een film gemaakt o.a. door Peter Loonstra in Almere om te laten zien hoe een IKC vorm gegeven kan worden.     ---------------------------------------------


Hieronder een algemeen filmpje hoe een KindCentrum eruit kan zien.


-----------------------------------------------
Persberichten


"Artikel DVHN KindCentrum Eenrum"
N.a.v. de raadsinformatiebijeenkomst waarbij Peter Loonstra informatie aan de raad heeft gegeven over het KindCentrum en de veranderingen in het onderwijs, heeft het DVHN een artikel geschreven. Klik hier voor het artikel.

"Artikel voorschool"
Zaterdag 20 maart stond er een interessant artikel over 2 en 3 jarigen die al naar school gaan. Klik hier voor het persbericht.


-----------------------------------------------

Hieronder informatie rondom het vormen van een KindCentrum voor Eenrum en omgeving. Samen met buro-050 zijn we aan het kijken of we een facebook en een website moeten gaan maken. De nieuwsbrieven rondom het KindCentrum worden hier straks ook geplaatst.

Hieronder het filmpje over "wat is een KindCentrum" , welke is getoond op de informatieavonden.

Filmpje "wat is een KindCentrum"
-----------------------------------------------

Op de druk bezochte informatieavond (zie ook persbericht) hebben de ouders samen middels een placemat oefening kernwaarden/begrippen benoemd voor de ontwikkeling van de kinderen. Deze hebben we in een "Wordle" geplaatst. In een Wordle is heel goed te zien, welke waarden de ouders belangrijk vinden. Hoe groter een woord, des te belangrijker een waarde.

Klik op de Wordle hieronder voor een grote versie.